6993200098 Αγία Παρασκευή, Αττική info@home-therapy.gr

Home Therapy
 Σέρτσου Μαρία - Νευρολογικά - Μυοσκελετικά  - Αναπνευστικά  - Αγία Παρασκευή Αττική


Με υπερηφάνεια και αφοσίωση προς την υγεία και την ευεξία, η Σέρτσου Μαρία παρουσιάζει με χαρά τη νέα της επιχείρηση, την "Home Therapy," με έδρα την Αγία Παρασκευή. Στηριζόμενη στην εμπειρία και το εξειδικευμένο προσωπικό της, η "Home Therapy" παρέχει υπηρεσίες κατ' οίκον θεραπείας σε τομείς που αφορούν τη Νευρολογία, το Μυοσκελετικό σύστημα, το Αναπνευστικό σύστημα και απευθύνεται ειδικά στην Τρίτη Ηλικία. Στην "Home Therapy," δίνουμε έμφαση στην ανθρώπινη επαφή, την ατομική φροντίδα και τη συνεχή παρακολούθηση της εξέλιξης του ασθενούς. Οι θεραπευτές μας δημιουργούν ένα φιλικό και ενθαρρυντικό περιβάλλον που ενισχύει τη θεραπευτική διαδικασία.

Εάν ψάχνετε για εξειδικευμένες, εξατομικευμένες θεραπευτικές υπηρεσίες στον χώρο του σπιτιού σας, η "Home Therapy" είναι εδώ για εσάς.
Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να μάθετε πώς μπορούμε να βοηθήσουμε στη βελτίωση της ποιότητας ζωής σας ή των αγαπημένων σας προσώπων.

"Home Therapy" - Η φροντίδα που φέρνει τη θεραπεία στο σπίτι σας.

 

Νευρολογικά

Νευρολογικά

Στην "Home Therapy," αναλαμβάνουμε με ευθύνη και εμπειρία τη θεραπεία διαφόρων νευρολογικών παθήσεων, προσφέροντας ατομικούς και προηγμένους τρόπους αντιμετώπισης για την βελτίωση της καθημερινότητας των ασθενών μας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μυοσκελετικά

Μυοσκελετικά

Στην "Home Therapy," κατανοούμε τη σημασία της καλά σχεδιασμένης και ατομικής μυοσκελετικής θεραπείας. Οι υπηρεσίες μας καλύπτουν μια ευρεία γκάμα μυοσκελετικών προβλημάτων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αναπνευστικά

Αναπνευστικά

Στην "Home Therapy," αφιερώνουμε την εμπειρία μας στην παροχή εξειδικευμένων θεραπειών για ασθενείς με αναπνευστικά προβλήματα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Τρίτη ηλικία

Τρίτη ηλικία

Κατανοούμε τη μοναδικότητα των αναγκών των ηλικιωμένων και προσφέρουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες που εστιάζουν στην ανεξαρτησία, την ασφάλεια και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ