6993200098 Αγία Παρασκευή, Αττική info@home-therapy.gr
hero image


 

Τρίτη ηλικία
Home Therapy - Σέρτσου Μαρία - Νευρολογικά - Μυοσκελετικά - Αναπνευστικά - Αγία Παρασκευή Αττική

 

Η "Home Therapy" είναι μια επιχείρηση με έδρα την Αγία Παρασκευή, αφιερωμένη στην παροχή εξειδικευμένων κατ' οίκον θεραπειών για άτομα τρίτης ηλικίας. Κατανοούμε τη μοναδικότητα των αναγκών των ηλικιωμένων και προσφέρουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες που εστιάζουν στην ανεξαρτησία, την ασφάλεια και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής.

Υπηρεσίες για Τρίτη Ηλικία

  • 1. Πτώσεις: Οι πτώσεις είναι συχνό φαινόμενο στην τρίτη ηλικία και μπορεί να έχουν σοβαρές συνέπειες. Στην "Home Therapy," παρέχουμε εξειδικευμένες θεραπείες για την πρόληψη των πτώσεων, την ενίσχυση της ισορροπίας και την αύξηση της αυτονομίας.
  • 2. Επανεκπαίδευση Βάδισης : Η επανεκπαίδευση βάδισης είναι σημαντική για όσους αντιμετωπίζουν προβλήματα κινητικότητας. Στην "Home Therapy," προσφέρουμε ατομικά προγράμματα που στοχεύουν στη βελτίωση της βάδισης, την αυξημένη σταθερότητα και την επανακατάκτηση της αυτονομίας.
  • 3. Ενδυνάμωση Μυϊκού Ιστού: Η ενδυνάμωση του μυϊκού ιστού είναι κρίσιμη για τη διατήρηση της κινητικότητας και της δύναμης. Οι ειδικοί μας στη "Home Therapy" αναλαμβάνουν προσαρμοσμένες θεραπείες για την ενδυνάμωση των μυών, επιτρέποντας στους ηλικιωμένους να διατηρούν έναν υγιή και ενεργό τρόπο ζωής.
 

Στην "Home Therapy," αγαπάμε και σέβουμε την τρίτη ηλικία. Κατανοούμε τη σημασία της ολοκληρωμένης φροντίδας που προσφέρεται με αγάπη και σεβασμό. Η ασφάλεια και η ευημερία των ασθενών μας βρίσκονται στο επίκεντρο κάθε θεραπευτικής προσέγγισής μας.

Εάν αναζητάτε εξειδικευμένες κατ' οίκον θεραπείες για ανθρώπους τρίτης ηλικίας, η "Home Therapy" είναι εδώ για να προσφέρει φροντίδα με αγάπη και εμπειρία. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να αρχίσετε ένα ταξίδι προς μια ζωή με περισσότερη ανεξαρτησία και ευεξία.