6993200098 Αγία Παρασκευή, Αττική info@home-therapy.gr
hero image


 

Home Therapy
Σέρτσου Μαρία - Νευρολογικά - Μυοσκελετικά  - Αναπνευστικά  - Αγία Παρασκευή Αττική

 

Με υπερηφάνεια και αφοσίωση προς την υγεία και την ευεξία, η Σέρτσου Μαρία παρουσιάζει με χαρά τη νέα της επιχείρηση, την "Home Therapy," με έδρα την Αγία Παρασκευή. Στηριζόμενη στην εμπειρία και το εξειδικευμένο προσωπικό της, η "Home Therapy" παρέχει υπηρεσίες κατ' οίκον θεραπείας σε τομείς που αφορούν τη Νευρολογία, το Μυοσκελετικό σύστημα, το Αναπνευστικό σύστημα και απευθύνεται ειδικά στην Τρίτη Ηλικία.

Υπηρεσίες

1. Νευρολογικές ΘεραπείεςΟι εξειδικευμένοι θεραπευτές μας προσφέρουν ατομικές θεραπευτικές προσεγγίσεις για περιπτώσεις που αφορούν νευρολογικά προβλήματα. Η "Home Therapy" διαθέτει σύγχρονο εξοπλισμό και εφαρμόζει προηγμένες τεχνικές για τη βελτίωση της λειτουργικότητας και της ποιότητας ζωής των ασθενών.

2. Μυοσκελετικές ΘεραπείεςΟι εξειδικευμένοι φυσιοθεραπευτές μας αντιμετωπίζουν προβλήματα που σχετίζονται με το μυοσκελετικό σύστημα. Με μια ολοκληρωμένη προσέγγιση, στοχεύουμε στην ανακούφιση από τον πόνο, την αύξηση της ευελιξίας και την επαναφορά της φυσιολογικής κίνησης.

3. Αναπνευστικές ΘεραπείεςΟι αναπνευστικές θεραπείες μας στοχεύουν στη βελτίωση της αναπνευστικής λειτουργίας και της αντοχής. Με προσεκτική αξιολόγηση και εξατομικευμένο πρόγραμμα ασκήσεων, βοηθούμε στην αντιμετώπιση αναπνευστικών προβλημάτων.

4. Θεραπείες για την Τρίτη ΗλικίαΚατανοώντας τις ξεχωριστές ανάγκες των ηλικιωμένων, προσφέρουμε εξειδικευμένες θεραπείες που στοχεύουν στην βελτίωση της κινητικότητας, της ισορροπίας και της γενικής ευεξίας.

Στην "Home Therapy," δίνουμε έμφαση στην ανθρώπινη επαφή, την ατομική φροντίδα και τη συνεχή παρακολούθηση της εξέλιξης του ασθενούς. Οι θεραπευτές μας δημιουργούν ένα φιλικό και ενθαρρυντικό περιβάλλον που ενισχύει τη θεραπευτική διαδικασία.

Εάν ψάχνετε για εξειδικευμένες, εξατομικευμένες θεραπευτικές υπηρεσίες στον χώρο του σπιτιού σας, η "Home Therapy" είναι εδώ για εσάς. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να μάθετε πώς μπορούμε να βοηθήσουμε στη βελτίωση της ποιότητας ζωής σας ή των αγαπημένων σας προσώπων.

 

 

     
     
 

Επιστημονικά υπεύθυνη 

Η Μαρία Σέρτσου είναι ο άνθρωπος που θα σας καλωσορίσει στο χώρο και θα συζητήσει μαζί σας τις ανάγκες, θα λύσει τις απορίες σας και θα σας προτείνει το πρόγραμμα που χρειάζεστε. Με περισσότερα από 10 χρόνια εμπειρίας στο χώρο της άσκησης και της αποκατάστασης. Γεννήθηκε το 1981 στην Αθήνα. Έχει αποφοιτήσει από το Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Κομοτηνής και το τμήμα φυσικοθεραπείας του ΤΕΙ Αθηνών. Παράλληλα έχει ολοκληρώσει σεμινάρια ιδιωτικών σχολών για την γυμναστική και την φυσικοθεραπεία. Επίσης έχει συμμετάσχει σε συνέδρια παρουσιάζοντας ερευνητικές εργασίες. 

Κύρια εκπαίδευση

  • Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού
  • Τμήμα φυσικοθεραπείας ΤΕΙ Αθηνών
  • Μεταπτυχιακό «Άσκηση και ποιότητα ζωής»


Συμπληρωματική εκπαίδευση

  • Κλινική διατροφή
  • Personal – weight trainer
  • Fit ball – bosu – TRX – aqua aerobic – aerial yoga – group training – pilates – functional instructor
  • Bands – balls – balance trainer
  • Βελονισμός
  • kinisiotaping