6993200098 Αγία Παρασκευή, Αττική info@home-therapy.gr
hero image


 

Επιπλέον παροχές
Home Therapy - Σέρτσου Μαρία - Νευρολογικά - Μυοσκελετικά - Αναπνευστικά - Αγία Παρασκευή Αττική

 

Πέραν των βασικών θεραπευτικών παρεμβάσεων, προσφέρουμε και επιπλέον υπηρεσίες που ενισχύουν το σύνολο της εμπειρίας φροντίδας.

Επιπλέον Υπηρεσίες:

  • Μάλαξη: Η μάλαξη αποτελεί έναν απολαυστικό τρόπο να χαλαρώσετε το σώμα και το πνεύμα. Οι ειδικοί μας φυσικοθεραπευτές παρέχουν εξατομικευμένες θεραπείες μασάζ στον χώρο σας, προσφέροντας ανακούφιση από το άγχος, την κόπωση και άλλους μυοσκελετικούς πόνους.
  • Personal Training: Το προσωπικό μας εκπαιδευτικό πρόγραμμα στοχεύει στην ενίσχυση της σωματικής κατάστασης και την επίτευξη των προσωπικών σας στόχων. Οι προσωπικοί μας προπονητές επικεντρώνονται στη δημιουργία προγραμμάτων προσαρμοσμένων στις ανάγκες και τις δυνατότητές σας.
  • Διατροφή: Η σωστή διατροφή είναι ουσιώδης για την υγεία και την ευεξία. Οι ειδικοί μας διαιτολόγοι δημιουργούν εξατομικευμένα διατροφικά προγράμματα που στοχεύουν στη βελτίωση της ενέργειας και της υγείας σας.

Στην "Home Therapy," δίνουμε έμφαση στην ολοκληρωμένη φροντίδα, προσφέροντας προσαρμοσμένες υπηρεσίες που εμπλέκουν τόσο το σώμα όσο και το πνεύμα. Με τη συνδυασμένη δράση των επαγγελματιών μας, εξασφαλίζουμε όχι μόνο την αποκατάσταση της υγείας, αλλά και την αύξηση της γενικής ευεξίας.

Εάν αναζητάτε εξειδικευμένες υπηρεσίες που υπερβαίνουν τα όρια της συνηθισμένης θεραπευτικής φροντίδας, η "Home Therapy" είναι εδώ για να προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πακέτο φροντίδας στον χώρο σας. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να αρχίσετε ένα ταξίδι ευεξίας και αναζήτησης της βέλτιστης έκφρασης της ζωής σας.

 

 

     
     
 

Είδη μάλαξης:

  • Αθλητική μάλαξη: Το αθλητικό μασάζ είναι έντονοι χειρισμοί με δυνατές πιέσεις βαθύτερων μυϊκών ιστών και διατάσεις. Έχει ως στόχο την μείωση του μυϊκού πόνου και την γρηγορότερη αποκατάσταση. Επίσης στοχεύει στην πρόληψη τραυματισμών και την βελτίωση της επίδοσης.
  • Θεραπευτική μάλαξη : Κατάλληλοι χειρισμοί σε σημεία του σώματος ή σε όλο το σώμα, τα οποία παρουσιάζουν πόνο, δυσκαμψία, μυϊκό σπασμό και μειωμένο εύρος κίνησης. Επίσης εφαρμόζεται στα περισσότερα προγράμματα αποκατάστασης με σκοπό την γρήγορη επαναφορά του ασθενή στην προηγούμενη κατάσταση.
  • Χαλαρωτική μάλαξη: Ήπιοι χειρισμοί με σκοπό την χαλάρωση και την ξεκούραση των ατόμων με καθημερινή πίεση στο εργασιακό περιβάλλον. Στόχος η μείωση των στρεσογόνων συμπτωμάτων που προκαλούνται από το άγχος.
  • Λεμφική μάλαξη: Μία σειρά από απαλές κινήσεις για την παροχέτευση της λέμφου. Το μασάζ που τονώνει και σμιλεύει το σώμα. Με τον σωστό αριθμό συνεδριών επιτυγχάνεται η ενεργοποίηση του μεταβολισμού και η μείωση της κυτταρίτιδας.
  • Chair massage : Εφαρμογή μάλαξης χωρίς λάδι και χωρίς αφαίρεση ρούχων. Η μέθοδος πραγματοποιείται στον κορμό και τα άνω άκρα. Στόχος η άμεση ανακούφιση της λάθος στάσης του σώματος και των συνεπειών της πολύωρης παραμονής μπροστά σε οθόνες. Είναι χρήσιμη για ανθρώπους που δεν έχουν πολύ χρόνο αλλά έχουν ανάγκη να περιποιηθούν το σώμα τους.