6993200098 Αγία Παρασκευή, Αττική info@home-therapy.gr
hero image


 

Αξιολόγηση
Home Therapy - Σέρτσου Μαρία - Νευρολογικά - Μυοσκελετικά - Αναπνευστικά - Αγία Παρασκευή Αττική

 

Στην "Home Therapy," κατανοούμε τη σημασία της προσωπικοποιημένης και ολοκληρωμένης φροντίδας, έτσι ώστε κάθε ασθενής να αισθάνεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

Υπηρεσίες Αξιολόγησης Ασθενούς
Στο πλαίσιο της αξιολόγησης του ασθενούς, παρέχουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες με έμφαση στα εξής στοιχεία:

  • 1. Ισορροπία: Η αξιολόγηση της ισορροπίας είναι ουσιώδης για την κατανόηση των κινητικών ικανοτήτων του ασθενούς. Οι ειδικοί μας προσφέρουν προγράμματα που ενισχύουν την ισορροπία και προλαμβάνουν τυχόν πτώσεις.
  • 2. Δύναμη: Η αυξημένη δύναμη είναι καθοριστική για την ανεξαρτησία και την καλή υγεία. Οι φυσιοθεραπευτές μας επικεντρώνονται σε προσαρμοσμένες ασκήσεις που ενισχύουν τους μύες και βελτιώνουν την συνολική δύναμη του ασθενούς.
  • 3. Εύρος Κίνησης: Το καλό εύρος κίνησης είναι απαραίτητο για τη διατήρηση της ευελιξίας και της κινητικότητας. Οι ειδικοί μας αναλαμβάνουν την αξιολόγηση και τη βελτίωση του εύρους κίνησης σε κάθε αρθρώση.
  • 4. Μυϊκά Τέστ: Με τη βοήθεια μυϊκών τεστ, αναλύουμε την ισχύ και την απόδοση των μυών, δημιουργώντας ένα προσαρμοσμένο πρόγραμμα ενδυνάμωσης και αποκατάστασης.
  • 5. Βάρος Σώματος – Λιπομέτρηση: Η αξιολόγηση του βάρους και η λιπομέτρηση βοηθούν στην κατανόηση της συνολικής υγείας και της σωματικής σύνθεσης. Οι διατροφολόγοι μας παρέχουν εξατομικευμένες συμβουλές για τη βελτίωση της διατροφής και την επίτευξη των στόχων.
 

Στην "Home Therapy," κάθε ασθενής αντιμετωπίζεται με προσοχή και σεβασμό. Η αξιολόγηση του ασθενούς είναι προσαρμοσμένη στις ατομικές του ανάγκες, διαμορφώνοντας ένα πλήρως εξατομικευμένο πρόγραμμα θεραπείας.

Εάν αναζητάτε αξιολόγηση του ασθενούς με επαγγελματισμό και προσωπική φροντίδα, η "Home Therapy" είναι εδώ για να προσφέρει την υψηλότερη ποιότητα υπηρεσιών. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να ξεκινήσετε ένα ταξίδι προς τη βελτίωση της υγείας και της ευεξίας σας.